Biljart Clinics

Kom kennismaken en doe mee aan de open biljart clinics op zaterdag 2 november

Biljartclinics als kennismaking
De biljartleraren geven gerichte biljart clinics voor beginners en voor gevorderde spelers, die hun spel willen verbeteren. Ook biljarters, die een tijdje niet gespeeld hebben zijn van harte welkom. Je wordt zoveel mogelijk op sterkte ingedeeld, wanneer je je inschrijft.

Programma van de clinics op 2 november.
Er worden clinics van 1,5 uur gegeven om 10.30 uur en om 13.00 uur. De ervaren biljartleraar Peter Oskam verzorgt deze clinics samen met zijn collega’s. Je speelt in het professionele biljartcentrum op officiële wedstrijdtafels. Voor keu’s en ballen wordt gezorgd.
Koffie, thee en frisdranken zijn verkrijgbaar in het gastvrije Sportcafé, waar je ook een broodje, of een drankje kan bestellen.

Schrijf je in voor deze open clinics via onderstaand formulier
Op het inschrijfformulier kan je aangeven wat je speelsterkte is: een beginner bent of een regelmatige speler Je doet mee aan de clinics met een klein groepje (2 personen per biljarttafel), zodat je veel kan spelen.

Steeds meer biljarters ontdekken het Biljartcentrum Park Startbaan.
Een groeiend aantal biljartverenigingen speelt hier op hun vaste clubmiddag of avond. Daar kan je je bij aansluiten, op de website staat het speelprogramma van de 12 verenigingen, die hier spelen. Je kan ook zelf een biljart- of snookertafel huren, als je liever met een eigen groepje speelt. Zowel losse huur of op vaste tijden spelen zijn allebei mogelijk. Op de clinic-dag zijn enkele verenigingen aanwezig om nadere informatie te geven over de mogelijkheden.

Voor de open clinics zijn beperkt plaatsen beschikbaar. Je neemt deel voor de lage prijs van 12 euro per persoon per clinic, inclusief gebruik van biljarttafel, ballen en keu.

Opgave vóór 25 oktober via onderstaand formulier

Het kan allemaal.

    Aanmelden Biljart Clinics - 2 november 2024 inzenden vóór 25 oktober 2024

    Speelervaring (*):

    Voorkeur tijd (*):

    Lid van Biljartclub op Park Startbaan (*):

    De kosten voor deze clinic € 12,00.
    Deze graag contant te voldoen op de dag van de clinic.
    Aanmeldingen worden geplaatst op volgorde van aanmelding.

    (*) deze velden zijn verplicht om in te vullen.