Alhoewel we het grote bouwproject en de herinrichting van het clubhuis als afgerond beschouwen, zijn er afgelopen tijd enkele grote en kleine vernieuwingen gerealiseerd.

  • In de ronde tennishal zijn de wanden licht geschilderd hetgeen tot een duidelijke verbetering van het licht heeft geleid. Vooral door de toevoeging van het gereflecteerde strooilicht. Ook de koofverlichting is vervangen met een halve sterkte van het licht in vergelijking met de vervangen armaturen.
  • De onderzijde van de buitenluifel is prachtig gelakt, met een luxe gevoel als resultaat.
  • En, er zijn nieuwe lampjes boven de stamtafel die de tafel in het clubhuis uitlicht.
  • De beide elektrische deuren van de ingang van het clubhuis zijn voorzien van een “sluisfunctie”. Bij hevige wind of grote temperatuur verschillen kunnen we de sluisfunctie activeren. De beide deuren kunnen dan niet tegelijk opengaan.

Op het programma dir jaar staat ook nog de vervanging van het asfalt op het park.

Naar verwachting zal dit eind november plaatsvinden. Dit project vraagt een aantal organisatorische maatregelen. De toegang en de paden zijn dan “under construction”. We streven naar een alternatieve toegang om biljart en tennis gewoon door te laten gaan. In een volgende nieuwsbrief zullen we hierover uitgebreid ingaan.